Coffee,

Mocaccino ice

miercuri, iulie 20, 2016 Alina TopicCoffee 0 Comments


Este o reţetă de cafea uşor de preparat şi perfectă pentru zilele de vară, la prepararea ei am folosit cacao pulbere în loc de sirop şi nu am mai pus zahăr, este dulce de la frişcă. Reţeta o am din cartea: Sucuri şi cocktailuri din fructe.

Ingrediente:

2 ceşti espresso lungo sau cafea la filtru
100 ml lapte
50 ml smântână dulce
1 lingură sirop de cacao/ciocolată sau cacao dulce pulbere
6 cuburi gheaţă
2 linguri zahăr


Mod de preparare:

Turnăm cafeaua în vasul blenderului
Adăugăm laptele, zahărul, siropul, gheaţa 
Mixăm ingredientele 1 minut, apoi turnăm smântână în fir subţire, mixând în continuare
Când compoziţia a devenit omogenă, turnăm în două ceşti şi punem o lingură de frişcă sau una de îngheţată












You Might Also Like

0 comentarii: